Värden av stål

Allt vi gör handlar om stål. Vi konstruerar, bearbetar och monterar stålkonstruktioner till stål-, papper-, kraft-, bygg och gruvindustrin. Vi sätter stort värde på att göra allt rätt och riktigt. Leveranser i tid och med rätt kvalitet är en självklarhet för oss. Andra viktiga värden är vår personal -alla skickliga dalmasar och kullor som besitter en enorm yrkeskompetens och som snabbt kan ta hand om dina utmaningar.

BSM är ett familjeägt företag som sedan starten 1972 alltid varit en pålitlig leverantör och en trygg och säker arbetsgivare åt sina anställda. Idag arbetar cirka 70 personer på BSM. Våra produktionslokaler är belägna i Borlänge och har en yta på 6 500 m2. Lokalerna är väl anpassade för sitt ändamål och det finns gott om plats för stora och tunga konstruktioner.

Vi är certifierade enligt SS/EN ISO 3834-2 och EN 1090-1 upp till EXC 4. Detta gör oss unika, och innebär att vi får CE-märka våra produkter och får utföra de mest kvalificerade svetsade konstruktionerna. Alla våra svetsare är självklart certifierade enligt SS-EN 287-1.

När du jobbar med oss behöver du bara en partner. Vi löser det mesta i egen regi under samma tak. Du har att göra med människor som förstår och agerar så att du blir nöjd.

Värden av stål tycker vi.

SMTE är ett dotterbolag till BSM. För att läsa mer om SMTE gå till www.smte.com.

Vill du veta mer?

Du är välkommen att kontakta mig om du vill veta mer om BSM.


Använd gärna formuläret nedan för att skicka ett meddelande. Vi hör av oss inom kort.

Ditt namn(obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande